Achiziționare Certificat Cadou

LEI
Valoarea certificatului trebuie să fie între 10  LEI şi 1500  LEI

Nici un produs definit

Cum sa trimit?
    Adaugă la lista de preferințe

Ai deja un Certificat Cadou? Verifica aici detaliile si validitatea lui!


Cum Completezi?


1. Catre: Se introduce numele persoanei careia ii daruiesti Certificatul Cadou.

2. De la: Introduci numele tau.

3. Cantitate: Introduci Valoarea in Lei pe care vrei sa o aiba cadoul tau. Valoarea minima este 10 Lei.

4. Mesaj: Introduci un mesaj asa cum vrei sa apara pe certificatul cadou.

5. Adauga produse pentru cadou: Optional, poti adauga si produse pentru un cadou. In dreapta fiecarui produs sau serviciu ai o casuta de selectie pe care o vei selecta dupa dorinta. In acest caz valoarea Certificatulul Cadou va fi egala cu valoarea produselor adaugate, plus Cantitatea de la punctul 3.

6. Cum sa trimit? Vei selecta metoda de transmitere: Email (posta electronica) sau Posta Clasica. Utilizand metoda de transmitere prin Email (posta electronica), beneficiezi de transmiterea cadoului tau instant. Prin Posta clasica poate dura cateva zile, fapt pentru care nu recomandam aceasta metoda de transmitere.

7. Adresa E-mail: Introduci adresa de email a destinatarului / beneficiarului. Foarte important este ca aceasta sa fie introdusa corect, pentru ca destinatarul sa poata intra in posesia cadoului tau.

8. Previzualizati: Inainte sa adaugi Certificatul Cadou in Cosul de Cumparaturi, nu uita sa apesi pe butonul "Previzualizati" In acest fel, vei putea vizualiza Certificatul Cadou asa cum va fi el primit de persoana vizata. Te vei putea intoarce in pagina, sa ajustezi datele dupa bunul plac.

9. Adauga in Cos: Utilizand acest buton Certificatul Cadou va fi adaugat la Cosul tau de Cumparaturi. Accesand "Cosul de Cuparaturi" din partea superioara a paginii, vei vedea produsele din cos. Daca vrei, de aici poti ajusta cantitatea apoi apesi Recalculeaza si cosul va fi actualizat. Apasand butonul "Proceaza", vei fi directionat catre pasii de procesare comanda, unde vei efectua plata online prin metode securizate. Plata online este confirmata aproape instant iat cadoul tau ajunge la destinatat in cateva minute.